باترکریم فرانسوی
نتیجه نهایی: ۶۸۸ گرم
مواد اولیه | مقدار لازم |
شکر | ۲۵۰ گرم |
آب | ۶۰ میلی لیتر |
زرده تخم مرغ | ۹۰ گرم |
کره نرم شده | ۳۰۰ گرم |
عصاره وانیل | ۴ میلی لیتر |
طرز تهیه:
- شکر و آب را در ماهی تابه ترکیب کنید. مخلوط را بهم بزنید تا به جوش برسد و شکر در آن کاملا حل شود.
- به جوشاندن ادامه دهید تا سیراپ به دمای ۱۱۵ درجه سانتیگراد برسد.
- زمانی که سیراپ در حال جوشیدن است، زردههای تخم مرغ را با همزن بزنید تا تبدیل به مایعی غلیظ با رنگی روشن شوند.
- زمانی که سیراپ به دمای ۱۱۵ درجه سانتیگراد برسد، آن را درحالیکه به صورت مداوم هم میزنید بسیار آرام به زردههای زده شده اضافه کنید.
- به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا خنک شود و زردهها بسیار غلیظ و روشن شوند.
- کره را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. آن را با سرعتی اضافه کنید تا بتواند جذب مخلوط شود.
- وانیل را به مخلوط حاصل اضافه کنید. اگر آیسینگ بسیار نرم است، آن را در یخچال قرار دهید تا به اندازه کافی سفت شود.