طرز تهیه باترکریم فرانسوی

  • on سپتامبر 30, 2020
  • Likes!

باترکریم فرانسوی

نتیجه نهایی: ۶۸۸ گرم

مواد اولیه مقدار لازم
شکر ۲۵۰ گرم
آب ۶۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۹۰ گرم
کره نرم شده ۳۰۰ گرم
عصاره وانیل ۴ میلی لیتر

طرز تهیه:

  1. شکر و آب را در ماهی تابه ترکیب کنید. مخلوط را بهم بزنید تا به جوش برسد و شکر در آن کاملا حل شود.
  2. به جوشاندن ادامه دهید تا سیراپ به دمای ۱۱۵ درجه سانتیگراد برسد.
  3. زمانی که سیراپ در حال جوشیدن است، زرده‌های تخم مرغ را با همزن بزنید تا تبدیل به مایعی غلیظ با رنگی روشن شوند.
  4. زمانی که سیراپ به دمای ۱۱۵ درجه سانتیگراد برسد، آن را درحالیکه به صورت مداوم هم می‌زنید بسیار آرام به زرده‌های زده شده اضافه کنید.
  5. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا خنک شود و زرده‌ها بسیار غلیظ و روشن شوند.
  6. کره را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. آن را با سرعتی اضافه کنید تا بتواند جذب مخلوط شود.
  7. وانیل را به مخلوط حاصل اضافه کنید. اگر آیسینگ بسیار نرم است، آن را در یخچال قرار دهید تا به اندازه کافی سفت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *