درباره ما

من آسیه هستم. چند سالی هست امریکا زندگی می‌کنم. در این مدت اوقات فراغتم را با شیرینی‌پزی پر کردم.  برای من که پیشینه علمی و عشق به هنر داشتم، کیک و شیرینی‌پزی مخلوطی از چند علم مثل ریاضی، فیزیک، شیمی، هندسه و هنر‌هایی مثل طراحی، نقاشی، مجسمه‌سازی و… هست. این حرفه بهم آرامش وصف ناپذیری می‌ده. در این وبسایت قصد دارم جدیدترین و متداول‌ترین رسپی‌هایی که در کالج‌های شیرینی‌پزی ایالات متحده امریکا و اروپا تدریس می‌شه رو باهاتون به اشتراک بذارم. همچنین دوست دارم گهگاهی از دید علمی به آشپزی نگاه کنیم. مثلا همه مون می‌دونیم که توی کیک و شرینی باید شکر ریخت، اما دلیلش چیه؟ و یا این‌که چرا توی نان و خیلی از شیرینی‌ها نمک می‌ریزن؟ در وبسایت “رسپی” به این دست سوالات پاسخ می‌دیم. 

خوشحال میشم برام پیام بگذارین و از تجربه‌تون در مورد رسپی‌های این وبسایت بگین.

برای تبلیغات هم می‌تونین بهمون پیام بدین.