طرز تهیه موس وانیلی لیمویی

  • on اکتبر 5, 2020
  • Likes!

مواد اولیه مقدار لازم
پودر ژلاتین ۱۸ گرم
آب سرد ۱۰۰ میلی لیتر
شیر ۴۸۰ میلی لیتر
پوست رنده شده لیمو ترش یک عدد
وانیل یک و یک دوم قاشقl چایخوری
شکر ۱۵۰ گرم
پودر نشاسته ۲۷ گرم
زرده تخم مرغ ۶ عدد
خامه ۳۶۰ میلی لیتر

۱- ۱۸ گرم پودر ژلاتین را به ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد اضافه کنید و به خوبی بهم بزنید. ظرف را در دمای محیط قرار دهید تا پس از مدتی ژلاتین شکفته شود.
۲- ۴۸۰ میلی لیتر شیر به همراه پوست رنده شده یک لیمو ترش و یک و یک دوم قاشق چایخوری وانیل در قابلمه بریزید تا حرارت ببیند. بعد از اینکه گرم شد آن را از روی حرارت بردارید.
۳- ۱۵۰ گرم شکر را بهمراه ۲۷ گرم پودر نشاسته مخلوط کنید. ۶ عدد زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. و با همزن آنقدر بزنید تا لطیف شود.
۴- شیر گرم را به آرامی از روی صافی داخل ظرف حاوی تخم مرغ و شکر و نشاسته بریزید. آن را بهم بزنید. و بر روی حرارت تقریبا متوسط قرار دهید. آن را به طور مرتب بهم بزنید تا غلیظ شود.
۵- سپس آن را از روی حرارت بردارید. و کره را اضافه کنید. و بهم بزنید تا یکدست شود.
۶- ژلاتین شکفته شده را به آن اضافه کنید. آن را مخلوط کنید تا در آن به خوبی حل شود.
۷- ظرف حاوی موس را با سلفون بخوبی بپوشانید. سلفون باید در تماس با سطح موس قرار گیرد. آن را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
۸- ۳۶۰ میلی لیتر خامه را با همزن بزنید تا قله های ملایمی از آن تولید شود. مخلوط موس را کم کم به خامه اضافه کنید و به آرامی به هم بزنید. تا کاملا یکدست شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *