طرز تهیه موس شکلاتی

  • on اکتبر 6, 2020
  • Likes!
مواد اولیه مقدار لازم
شکلات تلخ شیرین ۳۰۰ گرم
آب ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۹۰ گرم
قهوه قوی

یا

وانیل

آب 

۳۰ میلی لیتر

یا

۸ میلی لیتر

۲۲ میلی لیتر

سفیده تخم مرغ ۱۳۵ گرم
شکر ۶۰ گرم
خامه ۲۵۰ میلی لیتر

روش تهیه:

۱- در یک قابلمه شکلات و آب را بریزید و آن را بر روی حرارت کم قرار دهید. مرتب بهم بزنید تا مخلوط صافی به دست آید.

۲- زرده‌های تخم مرغ را در آن مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت کم، به مدت کوتاهی قرار دهید و مرتبا بهم بزنید تا غلیظ شود.

۳- ظرف را از روی حرارت بردارید. قهوه مایع یا مخلوط آب و وانیل را به آن اضافه کنید. بگذارید کاملا خنک شود.

۴- سفیده‌های تخم مرغ را با شکر بزنید تا به شکل مرنگ بخوبی فرم پیدا کند. آن را به مخلوط بالا به آرامی اضافه کنید و به آهستگی هم بزنید.

۵- خامه را بزنید تا قله‌های نسبتا شلی روی آن پدیدار شود. آن را به مخلوط شکلات اضافه کنید و به آرامی با لیسک آن را بهم بزنید.

۶- موس را در ظرف مورد نظر بریزید. سپس آن را در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک و آماده مصرف شود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *