مواد اولیه | مقدار لازم |
شکلات تلخ شیرین | ۳۰۰ گرم |
آب | ۷۵ گرم |
زرده تخم مرغ | ۹۰ گرم |
قهوه قوی
یا وانیل آب |
۳۰ میلی لیتر
یا ۸ میلی لیتر ۲۲ میلی لیتر |
سفیده تخم مرغ | ۱۳۵ گرم |
شکر | ۶۰ گرم |
خامه | ۲۵۰ میلی لیتر |
روش تهیه:
۱- در یک قابلمه شکلات و آب را بریزید و آن را بر روی حرارت کم قرار دهید. مرتب بهم بزنید تا مخلوط صافی به دست آید.
۲- زردههای تخم مرغ را در آن مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت کم، به مدت کوتاهی قرار دهید و مرتبا بهم بزنید تا غلیظ شود.
۳- ظرف را از روی حرارت بردارید. قهوه مایع یا مخلوط آب و وانیل را به آن اضافه کنید. بگذارید کاملا خنک شود.
۴- سفیدههای تخم مرغ را با شکر بزنید تا به شکل مرنگ بخوبی فرم پیدا کند. آن را به مخلوط بالا به آرامی اضافه کنید و به آهستگی هم بزنید.
۵- خامه را بزنید تا قلههای نسبتا شلی روی آن پدیدار شود. آن را به مخلوط شکلات اضافه کنید و به آرامی با لیسک آن را بهم بزنید.
۶- موس را در ظرف مورد نظر بریزید. سپس آن را در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک و آماده مصرف شود.