نمک، ادویه‌ها، و طعم دهنده‌ها

  • on سپتامبر 15, 2020
  • Likes!

نمک

نمک نقش مهمی در شیرینی پزی دارد. علاوه بر چاشنی دار کردن و افزایش مزه، دارای کاربرد‌های زیر می‌باشد:

  • نمک ساختار گلوتن را قوی و آن را بیشتر قابل کش آمدن می‌کند. بنابراین بافت غلات نان را بهبود می‌بخشد. با حضور نمک، گلوتن آب و دی اکسید بیشتری را نگه می‌دارد که اجازه می‌هد خمیر در حالیکه ساختارش را حفظ می‌کند، بیشتر بزرگ شود. 
  • نمک مانع از رشد مخمر که برای کنترل تخمیر در خمیر‌های نان و جلوگیری از رشد مخمر‌های وحشی نامطبوع اهمیت دارد، می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *