مواد اولیه | مقدار لازم |
شیر | ۳۰۰ گرم |
خامه | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۱۲۵ گرم |
ژلاتین | ۵-۷ گرم (۲ونیم تا ۳ونیم برگ) |
عصاره وانیل | ۵ گرم |
روش تهیه:
۱- شیر، خامه، و شکر را گرم کنید تا شکر کاملا حل شود.
۲- ژلاتین را در آب سرد نرم کنید. ژلاتین نرم شده را به شیر داغ اضافه کنید و آن را بهم بزنید تا حل شود.
۳- وانیل را اضافه کنید.
۴- مواد تهیه شده را در قالبهای ۹۰ تا ۱۲۵ میلیلیتری بریزید و آنها را در فریزر قرار دهید تا خود را ببندند.
۵- میتوانید پاناکوتا ها را از قالب جدا کنید تا آماده سرو شوند.