طرز تهیه پاناکوتا

  • on اکتبر 6, 2020
  • Likes!
مواد اولیه مقدار لازم
شیر ۳۰۰ گرم
خامه ۳۰۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
ژلاتین ۵-۷ گرم (۲ونیم تا ۳ونیم برگ)
عصاره وانیل ۵ گرم

روش تهیه:

۱- شیر، خامه، و شکر را گرم کنید تا شکر کاملا حل شود.

۲- ژلاتین را در آب سرد نرم کنید. ژلاتین نرم شده را به شیر داغ اضافه کنید و آن را بهم بزنید تا حل شود.

۳- وانیل را اضافه کنید.

۴- مواد تهیه شده را در قالب‌های ۹۰ تا ۱۲۵ میلی‌لیتری بریزید و آن‌ها را در فریزر قرار دهید تا خود را ببندند.

۵- می‌توانید پاناکوتا ها را از قالب جدا کنید تا آماده سرو شوند.

Article Categories:
دسر‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *