طرز تهیه کیک اسفنجی نارگیلی فندقی

  • on سپتامبر 30, 2020
  • Likes!

اسفنج نارگیلی فندقی

مواد اولیه مقدار لازم
پودر فندق ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
آرد کیک ۳۰ گرم
براده نارگیل ۳۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۸۰ گرم
شکر گرانوله شده ۹۰ گرم
وزن نهایی ۶۰۵ گرم

طرز تهیه:

۱- پودر قند، پودر شکر و آرد را باهم الک کنید. نارگیل را به آن اضافه کنید.

۲- سفیده‌های تخم مرغ و شکر را بزنید تا قله‌های استواری تشکیل شود.

۳- مواد خشک را به آن اضافه کنید.

۴- با یک قیف قنادی مخلوط را بر روی کاغذ مومی به اندازه دلخواه پیاده کنید.

۵- سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

با کمک قیف قنادی دایره‌های پیوسته از مایه کیک را روی کاغذ مومی انتقال دهید.

با کمک قیف قنادی دایره‌های پیوسته از مایه کیک را روی کاغذ مومی انتقال دهید. (تصویر مربوط به کیک اسفنجی شکلاتی است.)

Article Categories:
کیک‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *