طرز تهیه کیک اگزوتیک

  • on ژانویه 17, 2017
  • Likes!

نتیجه: کیک ۱۶ سانتی‌متری

مواد اولیه مقدار لازم
اسفنج روبانی * ۱ عدد
لایه‌های اسفنجی نارگیلی‌فندقی (قطر ۱۵ سانتی‌متر)* ۲ عدد
موس نارگیل با میوه‌های استوایی * ۴۰۰ گرم
ژلاتین ۴ گرم
منگو خرد شده ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲ گرم
گاناش پشن فروت* ۱۷۵ گرم
شکلات برای اسپری کردن به مقدار لازم
برش های منگو به مقدار لازم
دانه پشن فروت به مقدار لازم
Article Categories:
کیک‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *