طرز تهیه کیک موکا

  • on ژانویه 17, 2017
  • Likes!

کیک موکا

اجزا:
کیک ژنوآز، آن را به ۳ یا ۴ لایه تقسیم کنید. * 
باترکریم با طعم قهوه
سیراپ دسر با طعم قهوه

* می‌توانید از ۲ لایه نازک ژنوآز وانیلی, و ۲ لایه نازک ژنوآوز شکلاتی استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1. لایه‌های کیک را با سیراپ خیس کنید. بین لایه‌ها باترکریم بریزید.
  2. به آرامی قسمت بالایی و کناره‌های کیک را با باترکریم بپوشانید.
  3. با استفاده از قیف قنادی که از باترکریم پر شده، کیک را تزیین کنید. با شکلات نیز می‌توانید آن را تزیین کنید. کناره‌های کیک را می‌توانید با بادام برشته  و ورقه شده بپوشانید.


 

Article Categories:
کیک‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *