کیک موکا
اجزا: |
کیک ژنوآز، آن را به ۳ یا ۴ لایه تقسیم کنید. * |
باترکریم با طعم قهوه |
سیراپ دسر با طعم قهوه |
* میتوانید از ۲ لایه نازک ژنوآز وانیلی, و ۲ لایه نازک ژنوآوز شکلاتی استفاده کنید.
طرز تهیه:
- لایههای کیک را با سیراپ خیس کنید. بین لایهها باترکریم بریزید.
- به آرامی قسمت بالایی و کنارههای کیک را با باترکریم بپوشانید.
- با استفاده از قیف قنادی که از باترکریم پر شده، کیک را تزیین کنید. با شکلات نیز میتوانید آن را تزیین کنید. کنارههای کیک را میتوانید با بادام برشته و ورقه شده بپوشانید.