چربی‌ها

  • on ژانویه 17, 2017
  • Likes!

 

کاربرد‌های عمده چربی‌ها در موارد پختنی به شرح زیر است:

  • اضافه کردن رطوبت و پرمایگی‌
  • افزایش تردی با کوتاه کردن رشته‌های گلوتن
  • افزایش حفظ کیفیت
  • مزه دار کردن
  • کمک به ورآمدن به عنوان عامل‌های تشکیل کِرِم و پوسته پوسته شدن در شیرینی‌های هزار لایه، خمیر پای و فرآورده‌های مشابه

چربی‌های زیادی در دسترس قنادان می‌باشد که هر کدام به دلیل داشتن ویژگی‌های متمایز برای اهداف مختلف مناسب هستند. از ویژگی‌هایی که یک قناد باید برای انتخاب چربی در نظر بگیرد، نقطه ذوب، نرمی و سفتی آن در دما‌های گوناگون، مزه، و توانایی چربی برای شکل گیری امولوسیون است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *