شکر

  • on ژانویه 17, 2017
  • Likes!

شکر‌ها و سایر عامل‌های شیرین کننده در شیرینی پزی اهداف زیر را دارند:

  • شیرینی و مزه را اضافه می‌کنند.
  • بعضاباضعیف کردن ساختار‌هایگلوتن،بافتموادراتردوظریفمی‌کنند. 
  • به کراست رنگ می‌دهند.
  • با نگه داشتن رطوبت موجب افزایش کیفیت می‌شوند.
  • با چربی‌ها مانند عامل‌های خامه شدن و با تخم مرغ‌ها مثل عامل‌های کف کنندگی رفتار می‌کنند.
  • مواد مغذی مخمر‌ها را فراهم می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *