طرز تهیه کیک آینه‌ای توت فرنگی

  • on ژانویه 17, 2017
  • Likes!

مواد اولیه:

مواد اولیه

مقدار لازم

پودر ژلاتین

۱۲ گرم

آب سرد

۷۰ میلی‌لیتر

شکر

۶۳ گرم

پودر نشاسته

۱۲ گرم

پوره توت فرنگی

۲۵۰ گرم

ریحان

۴ تا ۵ برگ

آرد

۸۰ گرم

بیکینگ پودر

یک دوم قاشق چایخوری

جوش شیرین

یک هشتم قاشق چایخوری

نمک

یک چهارم قاشق چایخوری

کره

۶۰ گرم

شکر

۶۰ گرم

تخم مرغ

۱ عدد

وانیل

یک قاشق چایخوری

پوره توت فرنگی

۶۰ گرم

پودر ژلاتین

۱۸ گرم

آب سرد

۱۰۰ میلی لیتر

شیر

۴۸۰ میلی لیتر

پوست رنده شده  لیمو ترش

یک عدد

وانیل

یک و یک دوم قاشق چایخوری

شکر

۱۵۰ گرم

پودر نشاسته

۲۷ گرم

زرده تخم مرغ

۶ عدد

خامه

۳۶۰ میلی لیتر

طرز تهیه:

لایه مربایی-ژله‌ای توت فرنگی

۱- ۱۲ گرم پودر ژلاتین را در ۷۰ میلی‌لیتر آب سرد مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید تا شکفته شود.
۲- ۶۳ گرم شکر را به همراه ۱۲ گرم پودر نشاسته در قابلمه مخلوط کنید و ۲۵۰ گرم پوره توت فرنگی به آن اضافه نمایید. ۴ تا ۵ عدد برگ ریحان را به مخلوط بالا اضافه کنید. بگذارید مخلوط تخت حرارت کمی جوش بخورد تا غلیظ شود.
۳- بعد از غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارین و ژلاتین شکفته شده را به آن اضافه کنید. مخلوط را بهم بزنید تا ژلاتین حل شود. مخلوط نهایی تا دمای محیط باید خنک شود.
۴- یک طرف حلقه کیک ۱۸ سانتی متری را سلفون بکشید. آن را بر عکس کنید و مایه تهیه شده را در آن بریزید. و آن را در فریزر قرار دهید.

کیک توت فرنگی

۱- ۸۰ گرم آرد را بهمراه یک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر و یک هشتم قاشق چایخوری جوش شیرین و یک چهارم قاشق چایخوری نمک الک کنید.
۲- ۶۰ گرم کره نرم شده را به همراه ۶۰ گرم شکر آنقدر بزنید تا لطیف شود.
۳- یک تخم مرغ و یک قاشق چایخوری وانیل به آن اضافه کنید، سپس دوباره با استفاده از همزن آن را مخلوط کنید.
۴- ۶۰ گرم پوره توت فرنگی را به مخلوط تهیه شده اضافه کنید. و با همزن آنقدر بزنید تا یکدست شود.
۵- آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مخلوط حاصل را در یک قالب گرد بریزید و رویش را با لیسک صاف کنید
۶- . قالب را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. اجازه دهید کیک بعد از بیرون آمدن از فر کاملا در دمای اتاق خنک شود. می‌توانید آن را پس از خنک شدن در فریزر قرار دهید.

موس وانیلی لیمویی

۱- ۱۸ گرم پودر ژلاتین را به ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد اضافه کنید و به خوبی بهم بزنید. ظرف را در دمای محیط قرار دهید تا پس از مدتی ژلاتین شکفته شود.
۲- ۴۸۰ میلی لیتر شیر به همراه پوست رنده شده یک لیمو ترش و یک و یک دوم قاشق چایخوری وانیل در قابلمه بریزید تا حرارت ببیند. بعد از اینکه گرم شد آن را از روی حرارت بردارید.
۳- ۱۵۰ گرم شکر را بهمراه ۲۷ گرم پودر نشاسته مخلوط کنید. ۶ عدد زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. و با همزن آنقدر بزنید تا لطیف شود.
۴- شیر گرم را به آرامی از روی صافی داخل ظرف حاوی تخم مرغ و شکر و نشاسته بریزید. آن را بهم بزنید. و بر روی حرارت تقریبا متوسط قرار دهید. آن را به طور مرتب بهم بزنید تا غلیظ شود.
۵- سپس آن را از روی حرارت بردارید. و کره را اضافه کنید. و بهم بزنید تا یکدست شود.
۶- ژلاتین شکفته شده را به آن اضافه کنید. آن را مخلوط کنید تا در آن به خوبی حل شود.
۷- ظرف حاوی موس را با سلفون بخوبی بپوشانید. سلفون باید در تماس با سطح موس قرار گیرد. آن را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
۸- ۳۶۰ میلی لیتر خامه را با همزن بزنید تا قله های ملایمی از آن تولید شود. مخلوط موس را کم کم به خامه اضافه کنید و به آرامی به هم بزنید. تا کاملا یکدست شود.

مراحل لایه‌گذاری و مونتاژ

۱- بر روی یک حلقه کیک ۲۰ سانتی متری سلفون بکشید و حلقه را بر عکس قرار دهید.
۲- داخل حلقه طلق پلاستیکی قرار دهید.
۳- نصف موس وانیلی لیمیویی را در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. قالب را در فریزر قرار دهید تا خود را ببندد.
۴- لایه مربایی-ژله‌ای توت فرنگی را در وسط حلقه کیک محتوی موس قرار دهید. باقی موس را بر روی لایه مربایی بریزید. با کمک یک لیسک آن را صاف کنید.
۴- کیک توت فرنگی را بروی قسمت بالای موس قرار دهید. و آن را به داخل فشار دهید.
۵- با کمک کاردک سطح کیک و موس را صاف کنید. تا کاملا هموار شود.
۶- روی آن را با پلاستیک بپوشانید. و به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار دهید.
۷- کیک را بر عکس کنید و پلاستیک سلفون را از روی آن بردارید.
۸- دیواره های بیرونی حلقه کیک را با کمک سشوار حرارت دهید و آن را از مجموعه کیک و موس جدا کنید.

Article Tags:
Article Categories:
کیک‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *